2012. január 30., hétfő

Lélegzet - DVD Új, Kevin Bacon, Andy Garcia - Jelenlegi ára: 830 Ft ?

Eredeti DVD, bontatlan csomagolásban, gyári fóliában. Romantikus hangvételű amerikai krimi-dráma(2007)+. 5. 1DD eredeti hanggal, 2. 0DD magyar szinkronnal és felirattal. Játékidő: 1 óra 31 perc. Kép: 16/9. További tartalmi, és technikai info, a mellékelt képeken. Postaköltség előre utalás esetén, két DVD vagy CD-ig, 420ft.
Tartalom:
Jószerencse és balszerencse. Ez a két dolog, valamint egy kegyetlen gengszterfőnök köti össze a film szereplőinek életét ebben az átütő erejű alkotásban, amely az élet négy aspektusának, a boldogságnak, az örömnek, a bánatnak és a szeretetnek szentel egy-egy történetet.
Egy félénk üzletember (Forest Whitaker) felteszi életét egy lóversenyre, amelyről úgy tudja, meg van bundázva. Egy törékeny popsztár (Sarah Michelle Gellar) rádöbben, hogy nem csupán karrierje, de élete is veszélyben forog. Egy gengszter (Brendan Fraser) jövőbe lát, de nem tudja eldönteni, hogy hihet-e a vízióinak. Egy orvos (Kevin Bacon) megpróbálja megmenteni élete szerelmét. Négy karakter váratlan fordulatokban gazdag története a nagyváros kulisszái előtt - Jieho Lee filmjében a boldogság keresése az utolsó lélegzetig tart.


Jelenlegi ára: 830 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 01:11
. Lélegzet - DVD Új, Kevin Bacon, Andy Garcia - Jelenlegi ára: 830 Ft

Fontos