2012. január 26., csütörtök

Peter F. Hamilton: A földre hullt sárkány I-II.-Új - Jelenlegi ára: 2 990 Ft *


Peter F. Hamilton: A földre hullt sárkány I-II. -Új
A földre hullt sárkány I.
Oldalszám:  368
Méret[mm]:  130 x 200 x 24
Tömeg[g]:  360
Gyermekként Lawrence Newtonnak az volt az egyetlen vágya, hogy csillaghajóra szálljon és felfedezze a galaxist. Ám a huszonnegyedik századi Amethi telepesvilágán rossz helyen és időben született, hisz az emberi űrrepülés korszaka a végéhez közeledik. Így sok más lázadó kamaszhoz hasonlóan ő is elszökik otthonról. Húsz évvel később egy félkatonai szakasz parancsnoka egy másik világ elleni invázióban. A megmaradt néhány csillaghajót birtokló óriáscégek cinikus módon "kintlévőség-behajtásnak" nevezik ezeket a hadjáratokat, de a valóságban egyszerű kalózkodásról van szó. A nyugtalanítóan hatékony ellenállás támadásainak kereszttüzében Lawrence meghall néhány kósza történetet a Lehullt Sárkány Templomáról, és arról a különös szektáról, mely ott uralkodik, s mely mesés kincseket birtokol. A katona fejében pedig megfogan a terv, és egy felettébb kockázatos magán-akcióba fog...
A földre hullt sárkány II.
Oldalszám:  400
Méret[mm]:  130 x 199 x 25
Tömeg[g]:  380
Gyermekként Lawrence Newtonnak az volt az egyetlen vágya, hogy csillaghajóra szálljon és felfedezze a galaxist. Ám a huszonnegyedik századi Amethi telepesvilágán rossz helyen és időben született, hisz az emberi űrrepülés korszaka a végéhez közeledik. Így sok más lázadó kamaszhoz hasonlóan ő is elszökik otthonról.
Húsz évvel később egy félkatonai szakasz parancsnoka egy másik világ elleni invázióban. A megmaradt néhány csillaghajót birtokló óriáscégek cinikus módon "kintlevőség-behajtásnak" nevezik ezeket a hadjáratokat, de a valóságban egyszerű kalózkodásról van szó.
A nyugtalanítóan hatékony ellenállás támadásainak kereszttüzében Lawrence meghall néhány kósza történetet a Lehullt Sárkány Templomáról, és arról a különös szektáról, mely ott uralkodik, s mely mesés kincseket birtokol. A katona fejében pedig megfogan a terv, és egy felettébb kockázatos magán-akcióba fog...
A földre hullt sárkányban Peter F. Hamilton ismét megmutatja univerzumokat átfogó képzelőerejét, szikrázó technikai újítókészségét és történetmesélő tehetségét, mindazt, ami korábbi könyveit is nemzetközi sikerré tette.
Személyes átvétel: Miskolc-belváros, hétköznap.
Postaköltség az aktuális postai díjszabás szerint, ajánlott küldeményként.
A fizetéssel és szállítással kapcsolatos bővebb információk és a további termékeim megtalálhatók erre az ikonra
kattintva.



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 22:24
. Peter F. Hamilton: A földre hullt sárkány I-II.-Új - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Fontos